Zoek & Boek

boeken

Op vakantie in eigen land

Het is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend dat u zomaar naar het buitenland op vakantie kunt. Maar waarom zou u ook naar het buitenland gaan als u heel erg goed in Nederland op vakantie kunt gaan? Laten we eens kijken waarom een vakantie op Camping De Maasterp zoveel leuker is dan een vakantie in het buitenland.

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land betekent een vakantie zonder dat u uren in de auto hoeft te zitten. En dat betekent weer dat u meer tijd heeft om lekker van uw vakantie te kunnen genieten. Die tijd kunt u op Camping De Maasterp op een heleboel manieren besteden. Bijvoorbeeld op het dagstrand. Dit strandbad ligt pal naast de camping en is 15 hectare groot. U kunt hier niet alleen zwemmen, maar ook leuke watersporten beoefenen. Lekker surfen, kanovaren en wakeboarden; het kan allemaal tijdens uw vakantie in eigen land. 

Camping met jachthaven

Wist u dat Camping De Maasterp een camping met jachthaven is? In de jachthaven kunt u zowel uw boot aanmeren als te water laten. Kies er bijvoorbeeld voor om met uw boot op vakantie te gaan en op onze camping een mooie tussenstop te maken. Of neem uw boot mee op de trailer en voorzie uzelf van vaarplezier tijdens uw vakantie op onze camping.

Vakantie in eigen land

Activiteiten rondom de camping

Ook buiten de camping kunt u heel veel leuks doen. Bezoek bijvoorbeeld de gezellige stad Roermond. In deze stad kunt u allerlei leuks beleven. U kunt op verschillende plekken de geschiedenis van de stad ontdekken. Bijvoorbeeld in de Munsterkerk. Ook kunt u met uw kinderen naar Speeltuin Kitskensberg voor een hele dag speelplezier. En zo is er nog veel meer leuks te doen in Roermond.

Reserveer nu op de camping

Het moge duidelijk zijn dat ook Nederland uitstekend geschikt is als vakantieland. U kunt dus met een gerust hart op vakantie in eigen land. Reserveer daarom nu nog een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie. De kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit en hebben een watertappunt. Ook kun u bij ons een mooie camperplaats reserveren. Wilt u altijd verzekerd zijn van een mooi plekje op onze camping? Ga dan voor de seizoensplaats.

Vakantie in een Maasvilla

Wat is er nou lekkerder dan uw vakantie in eigen land doorbrengen met een beetje luxe om u heen? Daarom hebben wij voor u de 6-persoons Maasvilla. Dit is een luxe vakantiehuis voor optimaal vakantieplezier. Hij is volledig voor u ingericht du het ontbreekt u nergens aan.

Boek nu uw vakantie