Zoek & Boek

boeken

Vakantie 2021

Al aan het nadenken over een vakantie in 2021? In het pittoreske dorpje Ohé en Laak bevindt zich de gezellige familiecamping de Maasterp. Met zijn unieke locatie direct aan de Maas, zult u zich niet snel vervelen. Wilt u al verzekerd wilt zijn van een plekje in 2021? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij heten u ook in 2021 van harte welkom op onze gezellige familiecamping.

Kamperen op Camping de Maasterp

Of u nu met uw vertrouwde camper, tent, vouwwagen of caravan komt, maakt op Camping de Maasterp niet uit. Hier geniet u van al het groen en van de prachtige ligging aan het water. Onze ruime kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 125 m², beschikken over 10 ampère elektra en zijn voorzien van een watertappunt en rioolafvoer. Komt u slaapplekken te kort? Het is toegestaan om een tentje van maximaal 5 m² naast uw caravan te plaatsen. Ontdek onze ruime kampeerplaatsen, handig voor het hele gezin!

Boek nu

Luxe Maasvilla

Onze moderne Maasvilla's zijn pal aan het water gelegen, beschikken over eersteklas voorzieningen en kunt u in de ochtend heerlijk genieten van een lekker ontbijtje op het terras. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! 

Ontdek onze Maasvilla 

Vakantie 2021

Ontdek de omgeving 

Camping de Maasterp is de perfecte uitvalsbasis om mooie fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur te maken. Ga eropuit en bezoek gezellige steden of dorpjes, zoals Roermond, Weert en Maaseik. Het pittoreske dorpje Maaseik is gemakkelijk per boot te bereiken. Meer uw boot aan en geniet van een heerlijk hapje en drankje op één van de sfeervolle terrasjes van Maaseik.  

Designeroutlet Roermond is zeker het bezoeken waard. Na een dagje shoppen in Designeroutlet Roermond kunt u een heerlijk hapje eten in het centrum van Roermond. Het centrum bestaat namelijk uit talloze sfeervolle restaurants waar u gezellig kan dineren. 

Schoolvakanties 2021

Bekijk hier de schoolvakanties van begin en eind 2021 en boek snel uw verblijf op Camping de Maasterp. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor onze contactgegevens.