Zoek & Boek

boeken

Sup'it

Als je niet helemaal weet wat suppen is nemen we je dat zeker niet kwalijk. SUP is een afkorting voor Stand Up Paddling. Dit betekend dat je op een surfboard staat en je voortbeweegt met een peddel. Sup'it maakt dit nu ook voor jou mogelijk op de Dilkensplas bij Camping en Jachthaven De Maasterp. Hier kan je lessen volgend, maar ook zelf aan de slag gaan of een yogales volgen op een supboard. Daarnaast kan je ook gewoon lekker kajakken!

Het mooie van Suppen is dat iedereen het kan leren, het is echt voor jong en oud. Ook kan het verschillend zijn waarom je kiest om te gaan Suppen; Of je nu van de natuur houdt en nieuwe plekken wilt ontdekken op en om de Limburgse Maasplassen of lekker even sportief bezig wilt zijn met je vrienden, het kan allemaal op een Supboard van Sup’It. Sup’It is daarom dé plek om te ervaren wat Suppen nu precies inhoudt.

Suppen kan al vanaf €20,- Voor de beginners is er 'Sup'It Together'. Je krijgt dan in 15 minuten de basisbeginselen van het Suppen uitgelegd om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

Voor de meer ervaren Supper zijn er de pakketten 'Sup and Go' en 'Sup'It Yourself', afhankelijk van de gewenste duur om te Suppen.  

Ook bieden ze het 'Sup It Yoga' pakket aan. Gedurende 75 minuten een heerlijke yogales op het Supboard, gefaciliteerd door ervaren, enthousiaste en gecertificeerde Sup yoga/Yoga teachers. Een afwisseling tussen Suppen en Yoga oefeningen op het Supboard. Verwen lichaam en geest met dit pakket.

Meer informatie en aanmelden kan hier:

Sup'it