Zoek & Boek

boeken

Antwoord op al uw vragen

Hoe laat kan ik inchecken?

Kampeerders zijn welkom vanaf 10.00 uur. In het hoogseizoen is de receptie geopend tot 16.00. Wilt u later inchecken, neem dan even contact met ons op. De ingaande slagboom is gesloten van 23.00 tot 07:00, dan is er geen gemotoriseerd verkeer op het park toegestaan.

Hoe laat moet ik vertrekken?

Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 11:00 uur te verlaten. U kunt op de dag van vertrek nog wel de hele dag gebruik maken van onze faciliteiten.

Mogen we bezoek ontvangen?

Bezoekers zijn van harte welkom, maar moeten worden gemeld bij de receptie. Bezoekers betalen een dagtarief van € 2,50 per persoon. De bezoekers dienen de camping voor 22.00 uur te verlaten. Auto's kunnen niet op de camping geparkeerd worden, maar vóór de slagboom. Bezoekers die bij u overnachten, dienen zich in te schrijven en ontvangen (tegen betaling) een toegangsbewijs. Tarieven vindt u in onze tarievenlijst (extra persoon).

Mag ik een bijzettent of partytent plaatsen?

Per campingplaats is één bijzettentje toegestaan, mits niet groter dan 5 m². Voor het plaatsen van een partytent moet u schriftelijke of per e-mail een aanvraag indienen. Toestemming is (onder andere) afhankelijk van de gereserveerde plaats.

Hoeveel elektrische apparaten kan ik aansluiten?

Onze aansluitingen zijn minimaal 10 ampère, eventueel uit te breiden naar 16 ampère. U kunt tot maximaal 2300 Watt aansluiten.

Mag ik een generator meenemen?

Nee, dit is niet toegestaan. Mag ik een barbecue gebruiken? Ja, barbecueën mag, tenzij de brandweer een code afgeeft voor brandgevaar als gevolg van droogte.

Hoe werken de douches op de camping?

De douches op Jachthaven en Camping de Maasterp werken met € 0,50 muntstukken. Eén muntstuk is goed voor ca. 7 minuten douchen.

Zijn honden toegestaan op de camping?

Op de gehele camping mag u kamperen met uw hond, mits deze is aangelijnd en u ten alle tijden een hondenpoepzakje bij u draagt. Per plaats geldt een maximum van twee honden, waarvoor wij een tarief hanteren van € 2,50 per dag, met een maximumbedrag van € 45,00. Bezoekers met een hond betalen € 1,50 per hond per dag.

Geldt er een minimale verblijfsduur?

Voor reserveringen met een eigen kampeermiddel geldt geen minimale verblijfsduur.

Kan ik gebruik maken van de parkfaciliteiten zonder te overnachten?

Ja, ook voor dagrecreatie en het dagstrand bent u van harte welkom bij Camping en Jachthaven de Maasterp.