Zoek & Boek

boeken

Mooie camping in Ohé en Laak

Bent u op zoek naar een camping in Ohé en Laak? Die heeft u bij deze gevonden. Want Camping De Maasterp is prachtig gelegen in Ohé en Laak. Vanaf de camping kunt u de omgeving hele goed verkennen. Met verschillende mooie (en leuke) bezienswaardigheden en gelegen aan de Schroevendaalseplas heeft u hier gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. 

Ontdek onze camping in Ohé en Laak

De camping heeft allerlei leuke en goede voorzieningen om van uw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken. Er is bijvoorbeeld een recreatieruimte op de camping aanwezig waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Wilt u gezellig bingo spelen? Of willen uw kinderen lekker knutselen? Dan kunt u hier terecht. Er is ook speelgelegenheid op de camping aanwezig. Er is een hele leuke speeltuin, maar ook een sportveld waar de kids al hun energie kwijt kunnen. 

Genieten op het dagstrand

U kunt ook ontzettend veel waterpret beleven op Camping De Maasterp. Er is namelijk een gigantisch dagstrand op de camping aanwezig. Dit dagstrand is geschikt voor verschillende activiteiten. U kunt hier natuurlijk heerlijk zwemmen, maar ook kliederen met zand op het strand kan. Daarnaast kunt u hier nog surfen, kanovaren en zelfs wakeboarden. Kortom, al uw waterdromen kunnen hier werkelijkheid worden.

verken de omgeving van Ohé en Laak

Natuurlijk hoeft u niet al uw vakantietijd op de camping door te brengen. Er is namelijk ontzettend vele leuks te doen in Ohé en Laak en omgeving. Zo kunt u naar het Museum van de Vrouw in Echt. Dit museum richt zich volledig op vrouwen en het leven van de vrouw. Of bezoek het prachtige Kasteel Het Geudje in Ohé. Dit middeleeuwse kasteel heeft een prachtige uitstraling en zorgt er voor dat u een kijkje krijgt in het vroegere Ohé en Laak. Zo zijn er nog veel meer leuke bezienswaardigheden in Ohé en Laak. Maar die moet je zelf maar komen ontdekken.

Camping Ohé en Laak Kasteel

Bezoek het gezellige Weert

Vanaf onze camping in Ohé en Laak kunt u ook gemakkelijk naar Weert trekken. Dit gezellige stadje heeft een aantal hele leuke trekpleisters. Bijvoorbeeld het Openluchtmuseum van Midden Limburg. Hier wordt u meegneomen naar het leven in het jaar 1900. Een andere leuke activititeit in de regio is het Klimbos in Weert. Dit Klimbos is een leuke activiteit voor jong en oud. 

Reserveer nu

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze camping in Ohé en Laak? Reserveer dan nu uw plekje op de camping en kom genieten! Via onderstaande link kunt u precies aangeven hoe uw vakantie er uit moet zien. We zien u graag snel op Camping De Maasterp in Ohé en Laak.

Reserveer nu uw plek