Zoek & Boek

boeken

Zoekt u een camping met Jachthaven?

Als u met uw boot op vakantie gaat is het prettig als u uw boot kunt aanmeren op de plek waar u ook gaat overnachten. Daarom kunt u op camping De Maasterp gewoon gebruik maken van de jachthaven. Dat betekent dat u op een mooie camping verblijft zonder uw boot uit het oog te verliezen. Wel zo fijn natuurlijk.

Camping met jachthaven in Limburg

Camping De Maasterp is een camping met jachthaven in Limburg. U kunt via de Maas zo met uw boot onze jachthaven binnenvaren. In de jachthaven kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. U kunt hier een ligplaats huren, zodat u verzekerd bent van een plekje in onze jachthaven. In de jachthaven kunnen schepen tot wel 16 meter aanleggen. Daarnaast is er voor de schepen een stroomaansluiting en een watertappunt op de steiger. Ook kunt u, tegen betaling, gebruik maken van draadloos internet.

Soorten ligplaatsen

Op onze jachthaven zijn verschillende ligplaatsen aanwezig. Zo zijn er de jaar-  en seizoensplaatsen. Deze kunt u reserveren als u langere tijd gebruik wilt maken van de ligplaats. Ook is er een passantensteiger. Hier kunt u terecht als u alleen voor de duur van uw vakantie of zelfs maar een dag gebruik wilt maken van de jachthaven. U kunt uiteraard gewoon gebruik maken van de faciliteiten en voorzieningen van de jachthaven.

Camping met jachthaven

Trailerhelling en Tanken

U kunt in onze jachthaven ook uw boot te water laten. De trailerhelling is van 1 april tot 1 november dagelijks geopend zodat u uw boot te water kunt laten. Dit gaat in overleg met de receptie. Ook kunt u in onze jachthaven bijtanken en uw boot laten onderhouden. Bekijk nu de mogelijkheden.

Verblijf op de camping met jachthaven

U kut uw boot in onze jachthaven kwijt, maar u kunt natuurlijk ook verblijven op onze camping. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Bijvoorbeeld op de kampeerplaatsen. U kunt bij ons 3 typen kampeerplaats huren. Bijvoorbeeld de standaard kampeerplaats. Deze is ongeveer 125m² groot en voorzien van stroom en water. Of kies voor de camperplaats, als u met uw camper op vakantie gaat. Ten slotte kunt u er ook voor kiezen een seizoensplaats te reserveren.

Huuraccommodaties op de camping

U kunt bij ons ook een mooie Maasvilla voor 6 personen huren. Dit is een luxe, grote villa voor optimaal vakantiegemak. De villa's hebben een oppervlakte van 120m² en beschikken over 2 verdiepingen. Het zijn drijvende villa's, dus u krijgt het gevoel heerlijk op het water te verblijven (wat u dus ook doet). Bekijk nu de mogelijheden en reserveer uw plekje.

Reserveer uw plek