Zoek & Boek

boeken
Actuele informatie Coronavirus

Mooie camping in Limburg

Als u lekker op vakantie wilt, dan is Jachthavencamping De Maasterp misschien wel de plek voor u. Deze camping in Limburg is de ideale vakantiebestemming aan de Maas. Waarom? Omdat er zoveel te doen is, en dat allemaal gelegegen in de prachtige natuur van Limburg.

Faciliteiten op de camping in Limburg

De camping is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om volledig van uw vakantie te kunnen genieten. Zo is er een recreatiezaal, waa verschillende activiteiten georganiseerd worden. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor kinderbingo of knutselmiddagen. Ook is er tegen betaling internet op de camping aanwezig. Zo bent u altijd bereikbaar. U kunt uw kleding wassen in de wasserette, en er zijn goede sanitaire voorzieningen op de camping aanwezig. Met zulke faciliteiten kan u gaan genieten van de camping in Limburg.

De kinderen vervelen zich nooit

Kinderen hoeven zich niet te vervelen op Camping De Maasterp. De camping heeft namelijk allerlei voorzieningen om de kids te kunnen vermaken. Zoals eerder genoemd is er een recreatiezaal, waarin allerhande activiteiten worden georganiseerd. Hier kunnen de kinderen hun creativiteit en hun energie kwijt. Ook is er voldoende speelgelegenheid op de camping. Er is een mooie speeltuin, maar ook een voetbalveldje waar lekker gevoetbald kan worden. En wilt u lekker zwemmen met het hele gezin? Dat kan op het Dagstrand van Camping De Maasterp. Want een camping in Limburg kan ook best een strand hebben.

Camping in Limburg

Camping met Jachthaven

Camping De Maasterp is een camping met Jachthaven. Dit betekent dat u uw boot hier aan kunt meren als u vakantie gaat vieren. Zo kunt u over de Maas varen, en heerlijk bijkomen op deze prachtige camping. U kunt er ook voor kiezen een jaar- of seizoensplaats te huren in de jachthaven. Zo kunt u uw boot het hele jaar of seizoen in de haven aanmeren. Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel de mogelijkheden van de jachthaven.

Ontdek de omgeving van Camping De Maasterp

Ook de omgeving van Camping De Maasterp is ontzettend leuk om te ondekken. Ontdek allereerst het prachtige Nationaal Park De Meinweg. Dit uitgestrekte park langs de Duitse grens is ideaal voor wandelaars en fietsers. U kunt zich hier uren vermaken. Ook een echte aanrader in de omgeving van De Maasterp zijn de verschillende kastelen en landhuizen die het gebied rijk is. Of ontdek museum van de Vrouw, een museum gericht op... de vrouw. Hier ontdekt u alles over het wel en wee van de vrouw. 

Heerlijk wandelen in Limburg

Limburg is dé ideale wandelprovincie. Met heuvels en bergen kunt u hier heerlijk afwisselend wandelen. Zo ook in de omgeving van Camping De Maasterp. De omgeving heeft veel natuur, waardoor u er lekker de weide wereld in kunt lopen. Bijvoorbeeld door Nationaal Park De Maasduinen. Dit park is prachtig aan de Maas gelegen. U kunt hier met gemak een dag door de natuur lopen zonder uzelf te vervelen.

Boek snel een plekje

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van Camping De Maasterp? Bekijk dan snel de kampeer en huurmogelijkheden die op de camping beschikbaar zijn. U kunt uw ideale plekje direct online boeken, dus voor u het weet kunt u uitkijken naar een heerlijke vakantie aan de Maas!

Kom naar de camping in Limburg