Zoek & Boek

boeken

camping aan de maas

Op camping De Maasterp kun je heerlijk op vakantie gaan. De camping aan de Maas beschikt over een jachthaven, zodat u er ook met uw boot terecht kan. De camping beschikt over kampeerplaatsen en vakantiehuize, maar ook voor jaarplaatsen bent u bij Camping De Maasterp aan het juiste adres.

Camping aan de Maas 

Wat een vakantie op Camping De Maasterp zo ideaal maakt, is zijn prachtige ligging aan de rivier de Maas. De rivier zorgt er voor dat u altijd lekker aan het water of in het water kunt liggen. U kunt met uw boot over het water, of lekker liggen op één van de strandjes die rivier rijk is. Daarnaast beschikt de camping over een dagstrand. Hier kunt u heerlijk liggen met het gezin. maar u kunt hier ook surfen. Zo kunt u van uw relaxter vakantie een actieve vakantie maken.

Camping met jachthaven

Zoals eerder al benoemt, beschikt Camping aan de Maas de Maasterp over een jachthaven. Dit betekent dat u met uw boot aan kunt meren, om vervolgens uw plekje op de camping op te zoeken. Ideaal als u een boottocht over de Maas aan het maken bent. Op de jachthaven pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft voordat u met uw boot de jachthaven invaart. 

Camping aan de Maas

Voorzieningen op de camping

Naats het feit dat de camping aan de Maas ligt, is er nog veel meer te beleven op de camping. Zo is er een recreatiezaal, waar allerlei leuke activiteiten ondernomen kunnen worden. Ook is er speelgelegenheid voor de kinderen. Hier kunnen de kids hun energie kwijt op de verschillende toestellen. Ook is er horeca op de camping aanwezig, er is een wasserette, en er is wifi op de camping. U bent dus van alle gemakken voorzien.

Topfaciliteiten op de camping

Ook de faciliteiten op de camping voldoen aan al uw wensen. Er is Wifi aanwezig op het prk, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Er is een wasserette, waar u uw wasje kunt doen. Tevens is hier een droger aanwezig, zodat u ook uw was kunt drogen. De sanitaire voorzieningen op de camping zijn ten alle tijden goed verzorgd, zodat u er altijd met een goed gevoel gebruik van kunt maken.

Camping aan de Maas

Activiteiten in de buurt van de camping

Ook in de buurt van de camping is meer dan genoeg te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van Toverland in Sevenum. Dit leuke pretpark betekent plezier voor het hele gezin! Wilt u liever wat cultuur snuiven? Dan kunt u terecht in het streekmuseum van Stevensweert. Hier leert u alles over de Vesting en haar bewoners.

Bezoek de gezellige stad Weert

In Weert is vanalles te doen. U kunt hier bijvoorbeeld het Klimbos van Weert bezoeken, maar u kunt hier ook lekker zwemmen in een van de zwembaden. Ook kunt u in Weert het Openluchtmuseum van Midden Limburg bezoeken. Dit museum neemt u mee terug naar het jaar 1900. U ontdekt, beleeft en bewonderd hier het leven uit vervlogen tijden. 

Heerlijk wandelen langs de Maas

Wist u dat u ook heerlijk kunt wandelen langs de Maas? U kunt met gemak een paar dagen wandelen langs de Maas zonder dat het gaat vervelen. U loopt langs dichtbevolkt gebied, maar ook door geïsoleerde stukken natuur. Trek bijvoorbeeld door nationaal Park De Maasduinen. Dit is een prachtig natuurgebied langs de Maas. Of ga via Boxmeer naar Overloon, en verken de grens van Brabant en Limburg.

Kom genieten aan de Maas

Een vakantie aan de Maas was nog nooit zo lekker. Kom daarom nu langs en geniet van een heerlijke vakantie aan de mooiste rivier van Nederland. Kom met de auto, of neem uw boot mee. Het is allemaal mogelijk op Camping aan de Maas de Maasterp.

Boek nu uw vakantie op Camping De Maasterp en geniet als nooit tevoren.